De Bungelaer

HET VERHAAL ACHTER ONS BOUTIQUE HOTEL - RESTAURANT

We kijken er naar uit om u te begroeten


Ontdek in Beers de unieke combinatie van de Kraaijenbergse Plassen en het rustieke landschap. Aan deze grote recreatieplassen, gelegen in het mooie Beers, vlakbij Cuijk, Grave en Nijmegen, is Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer gerealiseerd. 

Met de natuur als inspiratiebron zijn onze 17 hotelkamers omgedoopt in warme kleuren. In deze warme sfeer droomt u weg en komt u tot rust. 

Genieten zult u ook van het restaurant of op het terras met weids uitzicht op het water. 

We zijn ervan overtuigd dat u hier graag verblijft. Daarom kijken we ernaar uit om u als gast te mogen ontvangen. 

Kamers & Suites

Bezoek ons

Kleurrijk en niet alledaags. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Droom weg in het fijne bed met het mooiste linnengoed en geniet van het lommerrijk uitzicht over de Kraaijenbergse Plas en de mooie Brabantse weilanden waar paarden en koeien grazen. 

Boekt u een Suite, dan kunt u de zon zien opkomen boven het water, terwijl u de vogels en eendjes in de verte hoort. 

In de Senior Suite kunt u heerlijk relaxen in het bad, waar luxueuze producten voor u klaar staan. 

De familiekamer, boven in de Villa, is zeer geschikt voor een groep van 4 personen. 

Restaurant & Terras

Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer biedt u een heerlijke plek voor iedere gelegenheid. Geniet van een fijne lunch of diner in ons eigentijds restaurant. Niet alleen de inrichting van ons restaurant zal u positief stemmen. De wijze van koken, de persoonlijke aandacht en de presentatie van uw gerecht dragen ertoe bij dat u ons vaker zult willen gaan bezoeken. 

Op warmere dagen meert een kleurrijk scala aan bootjes aan bij onze eigen aanlegsteiger. Recreanten, zoals wandelaars en fietsers, maar ook zakelijke gasten zullen zich heerlijk willen laten verwennen op het terras met een lekker kopje koffie, een speciaal biertje, een glas heerlijke wijn, een mooi borrelgarnituur, een verrassende lunch of een tongstrelend diner. 

Ontspan &

Geniet

In ons restaurant bieden we een ongeëvenaarde eetervaring die uw smaakpapillen zeker zal plezieren.

Ons menu is zorgvuldig samengesteld en bevat een reeks aan heerlijke gerechten.

Vergaderen in De Bungelaer, dat kan!

Als vergaderlocatie weet Boutique Hotel & Restaurant Hotel de Bungelaer zakelijkheid te verenigen met de natuur. Omgeven door de Kraaijenbergse Plassen herbergt een drietal boardrooms maar liefst 25 personen. We beschikken over een ruim pakket aan multimediale middelen ter ondersteuning van uw zakelijke meetings. Neem gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen. 

Uitdaging en ontspanning

Fitness en Yoga ruimte


In een wereld waarin we mentaal volcontinu aanstaan, kan er enerzijds behoefte zijn aan fysieke ontspanning, anderzijds aan een fysieke uitdaging. Voor beide kunt u terecht bij Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer. 

Naast ontspannende yogalessen en klankschaalmeditatie behoort ook fitness tot de mogelijkheden. Fitnessapparaten staan tot uw beschikking en u kunt hier desgewenst onder begeleiding van een gerenommeerd professional trainer (tevens sterkste vrouw van Nederland!) gebruik van maken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of kijk gerust even op onderstaande website.

Klik hier voor meer informatie